Nippon Heaven
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Япония - Страната на Изгряващото Слънце
 
ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Vote!
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
Recommended
Music temptation!
Април 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
КалендарКалендар
Facebook
Friends

 

 Пиле в яйце

Go down 
АвторСъобщение
Sakura
Admin
Sakura


Брой мнения : 334
Join date : 09.06.2010
Age : 36
Местожителство : Japan

Пиле в яйце Empty
ПисанеЗаглавие: Пиле в яйце   Пиле в яйце EmptyСъб Юли 03, 2010 10:59 pm

Пиле в яйце Info_472_pic_1421

ПРОДУКТИ:
1 пиле
2 с.л. олио
1 малка глава лук
200 г пресни гъби, нарязани на ивици
1/2 ч.ч. грах
2 с.л. соев сос
щипка захар, сол на вкус
3- 4 яйца
3 с.л. вино

ПРИГОТВЯНЕ:
Пилето се изчиства и обезкостява. От кожата и костите се сварява бульон(необходим е около 1/4 л).. Суровото пилешко месо се нарязва на тесни ивички и те се пържат в загрято олио до златисто, добавя се ситно нарязания лук, гъбите и граха, соевия сос, солта и захара и се задушава до омекване. След това се добавя виното. Бульона се охлажда, яйцата се разбиват на пяна, добавя се бульона и останалите продукти и се разпределя на 4 порции в отделни купички(йенски или глинени). Купичките се пекат на водна баня във фурна до сгъстяване на яйчната маса.
Върнете се в началото Go down
 
Пиле в яйце
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Nippon Heaven :: Япония :: Кухня :: Рецепти-
Идете на: